TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

POPOVÁ IKONA CYNDI LAUPER MÍŘÍ DO PRAHY!

POPOVÁ IKONA CYNDI LAUPER MÍŘÍ DO PRAHY!

LEGENDÁRNÍ POPOVÁ IKONA CYNDI LAUPER MÍŘÍ DO PRAHY! NENECHTE SI UJÍT JEDINEČNÉ VYSTOUPENÍ PLNÉ HITŮ JAKO GIRL JUST WANT TO HAVE FUN, TIME AFTER TIME, TRUE COLORS, ALL THROUGH THE NIGHT A MNOHO DALŠÍCH, KTERÉ SE JIŽ NEBUDE OPAKOVAT.

 

Cyndi Lauper oznámila termíny svého rozlučkového turné Girls Just Wanna Have Fun ve Velké Británii a EU. Turné, které produkuje společnost Live Nation, se v únoru příštího roku vydá do Evropy a bude prvním velkým turné zpěvačky po deseti letech, přičemž se představí v Glasgow, Manchesteru, Londýně, Birminghamu a Belfastu a poté bude pokračovat v Budapešti, Lodži, 23. února 2025 v Praze, Berlíně, Düsseldorfu a Paříži. Během turné se k Lauper připojí speciální hosté, kteří budou zveřejněni později.


Toto oznámení přichází v návaznosti na severoamerické rozlučkové turné, které bylo oznámeno na začátku tohoto měsíce, a následuje po vydání celovečerního dokumentárního filmu LET THE CANARY SING, který se zabývá jejím výjimečným životem a kariérou.

Dokument měl exkluzivní premiéru na Paramount+ v USA a Kanadě v úterý 4. června 2024. Na oslavu turné a filmu byla Lauper poctěna slavnostním otiskem v prestižním TCL Chinese Theatre Hollywood v Los Angeles.

 

O CYNDI LAUPER

Cyndi Lauper je držitelka cen Grammy, Emmy a Tony, autorka písní a interpretka s celosvětovým prodejem více než 50 milionů nahrávek. Její ikonický hlas, vlivný punkový šarm a nakažlivá živá vystoupení ji katapultovaly mezi hvězdy. Lauper získala se svým prvním albem She's So Unusual cenu Grammy pro nejlepšího nového umělce a stala se první ženou v historii, která měla z debutového alba čtyři singly v první pětce žebříčku včetně hymny "Girls Just Want To Have Fun". Lauper vydala dalších deset studiových alb, na nichž se objevily klasiky jako "Time After Time" a "True Colors", a je členkou Síně slávy písničkářů a autorkou bestsellerů NY Times. V roce 2013 se Lauper stala první sólovou ženou, která získala cenu za nejlepší původní hudbu (hudba a text) k filmu Kinky Boots. Neúnavně se věnuje také své obhajobě práv. Od prvního dne je aktivistkou a vždy bojuje za slabší – zejména za ženy, lidi s HIV/AIDS a LGBTQ komunitu.

CENA VSTUPENEK OD 1690 Kč

 

FAN KLUB PŘEDPRODEJ OD 26. 6. 2024 V 10:00

LIVE NATION PŘEDPRODEJ OD 27. 6. 2024 V 10:00

VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTÍCH TICKETMASTER A TICKETPORTAL OD 28. 6. 2024 V 10:00