TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Poslední turné Roda Stewarta

Poslední turné Roda Stewarta

Hudební legenda Rod Stewart míří do Prahy, aby odehrál své největší hity. V rámci turné Global Hits Tour přijede 3. července 2024 a v pražské O2 aréně předvede svou speciální show Olne Last Time. Zpěvák s charakteristickým hlasem ve svých písních kombinuje všechny žánry populární hudby od rocku, folku, soulu až po R&B.


Turné Global Hits je bilančním na závěr jeho aktivní hudební kariéry. Zazní během něj celosvětové hity jako:  „Maggie May“, „Da Ya Think I’m Sexy“, „Baby Jane“, „The First Cut Is The Deepest“, „I Don’t Want To Talk About It“, „Tonight’s The Night“, „You Are In My Heart“, „Young Turks“, „Forever Young“ nebo „Sailing“.

Sám zpěvák k chystanému vystoupení v Praze řekl: „Jsem upřímně nadšený, že se vrátím a vystoupím pro své skvělé přátele v Praze, kde vám předvedu své největší hity – a samozřejmě nebude chybět ani spousta napínavých překvapení!“

Rod Stewart působí na hudební scéně od roku 1961 patří mezi nejprodávanější umělce v historii. Odhaduje se, že celosvětově prodal přes 250 milionů svých alb a singlů. Je hity se už pět desetiletí umísťují na předních příčkách hitparád a získal za ně celou řadu hudebních cen. Jeho jméno bylo uvedeno i do Rock and Rollové síně slávy a může se pyšnit titulem Sir, který získal v roce 2016 v Buckinghamském paláci za zásluhy v oblasti hudby a charity.

Koncert přiváží Livenation.cz, podporuje Signál rádio.

 

Video