TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

SE SIGNÁLEM NA TAKE THAT

SE SIGNÁLEM NA TAKE THAT

Do Česka míří úplně poprvé trojice Garry Barlow, Mark Owen a Howard Donald. Skupina Take That odehraje 16. října v Praze koncert v rámci své aktuální šňůry This Life On Tour. A vy u toho můžete být díky Signál rádiu zadarmo!

 

V týdnu od 7. do 11. října soutěžíme o vstupenky na pražský koncert skupiny Take That. Poslouchejte velmi dobře vysílání Signál rádia, a jakmile mezi 8. hodinou ráno a 20. hodinou večer zaslechnete jakýkoliv hit od Take That, na nic nečekejte a vytočte číslo do našeho studia 910 260 910. První volající získá dva lístky a bude moci vyrazit 16. října do pražského O2 Universum. Proto mějte napnuté uši, buďte ve střehu a nenechte si ujít koncert Take That se Signál rádiem.


Skupina Take That vznikla v roce 1989 jako pětičlenné uskupení, ale po odchodu Robbieho Williamse se v roce 1996 rozpadla. Zbylá čtveřice se znovu dala dohromady v roce 2005, ale po odchodu Jasona Orange fugnuje už jen jako trio.

Skupina Take That v loňském roce vydala své deváté studiové album This Life, které se probojovalo na první místo britské hitparády a stalo se nejprodávanějším britským albem roku 2023.

I po více než 30 letech od vzniku je skupina velmi oblíbenou u fanoušků a posluchačů. Jejich koncerty a jiná živá vystoupení jsou proslulá velkolepou produkcí, která vás nenechá v klidu.

Trojice Garry Barlow, Mark Owen a Howard Donald se na vás těší 16. října v pražském O2 Universum. Koncert pořádá LiveNation s mediální podporou Signál rádia.