TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Vyhrajte dárkový balíček Signál rádia

Vyhrajte dárkový balíček Signál rádia

Poslouchejte pozorně ranní vysílání Signál rádia a vyhrajte dárkový balíček, který obsahuje 3 krásné dárky. Naše rádiové tričko, k tomu praktickou plátěnou tašku přes rameno v unikátním osmdesátkovém retrodesignu a ještě vám k tomu přidáme 2 vstupenky na výstavu Helena - 60 let na scéně.

Zapojte se do kvízové hry ANO nebo NE. Na soutěžní otázku můžete odpovědět pouze jedním slovem. Když to bude správně, bude výhra vaše!


V týdnu od 29. července do 2. srpna 2024 soutěžíme v ranním vysílání Signál rádia hned o tři dárky najednou. Za správnou odpověď v kvízové hře Ano nebo Ne, získáte naše rádiové tričko, k tomu praktickou plátěnou tašku přes rameno v unikátním osmdesátkovém retrodesignu a ještě vám k tomu přidáme 2 vstupenky na výstavu Helena - 60 let na scéně. Ta probíhá v Tančícím domě v Praze k 60 letům zpěvačky Heleny Vondráčkové na hudebním výsluní.

 

Výstava HELENA – 60 LET NA SCÉNĚ představuje přes tři stovky archivních fotografií, desítky ikonických kostýmů od mnoha slavných domácích i zahraničních návrhářů, ale také nově nalezené původní šaty, které Helena Vondráčková oblékla v pohádce Šíleně smutná princezna. K viděni jsou i obrazy, které pro zpěvačku namaloval Karel Gott, originální soška Zlatého slavíka z roku 1966 a mnoho dalších rarit. Helena Vondráčková udávala nejen módní trendy a tak je tato výstava výjimečnou příležitostí nejenom pro milovníky hudby a designu, ale pro všechny, kteří mají rádi tvorbu této ikony domácí hudební scény.

Výstava probíhá v Galerii Tančící Dům v Praze do 23. února 2025. Otevřeno je vždy od 9 do 18:30 hod.