TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Vyhrajte lístky na Cirque du Soleil

Vyhrajte lístky na Cirque du Soleil

Nejkouzelnější představení slavného souboru Cirque du Soleil s názvem Corteo míří poprvé do Prahy. A Signál rádio vás na tuto velkolepou show dostane zadarmo. Zažijete akrobatické výkony, nad kterými se vám bude tajit dech. O2 arena už na vás čeká!

 

Poslouchejte od pondělí do pátku velmi dobře ranní vysílání Signál rádia. Dovolejte se včas do studia na linku 910 260 910. Když navíc zodpovíte správně soutěžní otázku, získáte dvě vstupenky do pražské O2 areny.


Corteo - nejkouzelnější představení Cirque du Soleil, se vrací do Evropy a poprvé se představí divákům v Praze. Od svého vzniku ohromila tato show více než 10 milionů diváků ve 20 zemích na 4 kontinentech. Corteo v O2 areně bude uvedeno v 7 představeních od 25. do 29. 9. 2024.

Corteo je veselý a slavnostní průvod v představách klauna, ve kterém fantazie nezná žádné meze. Klaun si představuje svůj vlastní pohřeb jako velký karneval, na který dohlížejí andělé. Budete se nacházet v tajemném prostoru mezi nebem a zemí a kolem vás se bude odehrávat představení plné vášně, ladnosti a akrobatické síly. Odhalíte křehkost klauna, jeho moudrost a laskavost, který ukáže, že kus lidskosti je ukrytý v každém z nás. Ponoříte se do světa zábavy a komedie, který bude doprovázet hravá hudba.

Corteo je jedno z nejslavnějších přestavení souboru Cirque du Soleil, ve kterém vás ohromí harmonie cirkusových výkonů a neuvěřitelných nápadů tvůrců. Je to prostě velkolepá cirkusová podívaná, nad kterou vám občas zůstane rozum stát.

 

Video