TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Vyhrajte předplatné Prima plus

Vyhrajte předplatné Prima plus

Poslouchejte pozorně ranní vysílání Signál rádia a vyhrajte dárkový balíček, který obsahuje předplatné na televizní streamovací službu Prima plus Premium na tři měsíce. Těšit se můžete na oblíbené seriály, stovky filmů a tisíce hodin obsahu pro celou rodinu bez reklam. A k tomu vám ještě přidáme naše rádiové tričko.

Zapojte se do naší kvízové hry ANO nebo NE, ve které si otestujete své všeobecné znalosti. Na soutěžní otázku můžete odpovědět pouze jedním slovem. Buď „ano“ nebo „ne“. Když to bude správně, bude výhra vaše!


V týdnů od 21. do 25. října 2024 soutěžíme v ranním vysílání Signál rádia o dva krásné dárky najednou. Za správnou odpověď v kvízové hře Ano nebo Ne, získáte předplatné na televizní streamovací službu Prima plus Premium na tři měsíce zdarma a k tomu vám ještě přidáme tolik žádané naše rádiové tričko v unikátním osmdestákovém retro designu.

 

Prima+ PREMIUM

Jedná se o internetovou videoslužbu z portfolia televize Prima, která vám umožní snadný, rychlý a legální přístup k videoobsahu prostřednictvím vašeho počítače, mobilu nebo chytré televize.

Na prima+ jsou vám k dispozici desítky vašich oblíbených seriálů a dalších pořadů z tvorby TV Prima, stovky hodin filmů a tisíce hodin dalšího obsahu pro celou rodinu. Prima+ nabízí možnost zpětného přehrávání i rozsáhlý archiv pořadů. Samozřejmostí jsou předpremiéry seriálů a televizních show. Díky tarifu PREMIUM můžete veškerý obsah sledovat zdarma a bez reklam. Více na www.iprima.cz